Mondo Porras
James1100   
Sadraj
Mondo Porras
Stranica 2
1967.g. je zaista bila zlatna za custom scenu. Opet jedan ovjek koji je te godine poeo svoju karijeru bike buildera koja traje i danas i koja ga je dovela do slave

Mondo Porras

Image

poznat i kao «kralj dugih motora».


Image

Image

Armando Porras i njegov prijatelj Denver Mullins zajedniki poinju posao na preradama motocikala 1967.g. u Californiji, San Bernardino. Postaju jedan od prvih proizvoaa aftermarket dijelova za motocikle. Uz motocikle, vee ih jo jedna oktanska ljubav – super brzi sportski amci, takozvani «drag boats». Natjeu se, a istaknuli su se i u unapreivanju tog sporta, naroito sa sigurnosnog aspekta, izradama zatitnih kaveza za pilote.
Naalost, ironija je ta da 1992.g Denver Mullins pogiba na jednoj od utrka. Mondo Porras nastavlja posao u Las Vegasu, a u spomen na najboljeg prijatelja, mijenja ime firme i naziva je po njemu.

Image

Image



 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi