Umrlo dvoje na motociklu i vozačica auta
Administrator   
Image

Na cesti D8 kraj Pakoštana dvije teške nesreće. Na samo nekoliko stotina metara udaljenosti umrlo dvoje na motociklu i vozačica auta


Antonija Vaniš (41) iz Pakoštana vozila je iz pravca Biograda prema Šibeniku i dala je žmigavac za skretanje na Petrolovu benzinsku crpku. Iza nje je 39-godišnjak iz Kakme vozio Mercedesov kombi zadarske registracije. Krenuo ju je pretjecati po punoj liniji, a kako je ona skretala lijevo, on je prednjom stranom kombija udario u bočnu stranu njezinog automobila. Suvozačica Nedjeljka V. (40) iz Pakoštana teže je ozlijeđena od jakog udarca u rebra.
Oko 13.20 sati između Biograda i Crvene Luke u Pakoštanima vozač motocikla Krešimir Validžić (38) izgubio je kontrolu i zajedno sa suprugom Mirjanom Validžić (26) koja je bila iza njega. Oboje su izletili s ceste te udarili u prometni znak. Bili su bez kacige u natikačama, a motocikl Kawasaki su posudili od prijatelja. Imali su dvoje maloljetne djece. Supruga je umrla poslijepodne u biogradskoj ortopedskoj bolnici. Bili su turisti iz Slavonije. Promet tom cestom policija je zatvorila od 13.40 sati i preusmjeravala automobile.


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi