Indian Larry
James1100   
Sadržaj
Indian Larry
Stranica 2
Stranica 3
Indian Larry

1949 - 2004

Image


Pravim imenom Larry Desmedt, oboľavatelji customa su ga zvali «chopper shaman». Prava ikona američke pop kulture, čije radove nazivaju skulpturama od metala. Iako je prvi puta otvorio svoj vlastiti posao tek 1991.g., jedan je od najstarijih među značajnim bike builderima, njegov interes za motore počeo je joą u ranoj mladosti. Mladosti koja je bila dosta burna, kao ąto su problemi s alkoholom ili kriminalom (bio je osuđen i za pljačku banke). Motore nije samo pravio, bio je pravi biker, u pravom smislu te riječi i uz to jedan od prvih stuntera. Na isti način je njegov ľivot i zavrąio, padom s motora  na custom showu «Liquid Steel Classic and Custom Bike Series « u Concordu, Sjeverna Carolina.
Image Image
 Ne samo pravljenjem custom motocikala, već cijelim svojim načinom ľivota je od sebe napravio legendu. Nastupao je u filmovima i muzičkim spotovima, o njemu su pisali američki i internacionalni magazini, bio je traľen među fotografima, o njemu je izdano pet knjiga.

Image

Image

Uostalom, osobu koja ovako izgleda

Image

ne pozivaju kao goste u emisije tipa «The Late Show with David Letterman.» ako ona u nekom smislu nije vaľna Amerikancima.

Indian Larry je izrađivao «old school» choppere. Ovo je njegova prva prerada

Image
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi