Paul Yaffe
James1100   
Sadržaj
Paul Yaffe
Stranica 2
Stranica 3
Image

U početku sam u ovoj podrubrici mislio pisati o najstarijim bike builderima, onima koji su stvorili custom scenu u USA u onom smislu kakvom je mi danas znamo. O entuzijastima, zanesenjacima koji žive za originalnost i unikatne motore. Ipak, nemoguće je zaobići one koji su došli i nešto kasnije, koji potpuno odgovaraju gore navedenom opisu, a samo je razlika u tome što su mlađi, manje ili više. Tako će ova rubrika opisivati naizmjence staru gardu i one koji su došli kasnije, ali jednako dišu. U taj popis potpuno pripada i Paul Yaffe.
Image

Izvrstan primjer opisanog u gornjem uvodu:
«Ja jedem, pijem i spavam motore.» I doslovno ih spava jer po njegovim riječima, vrlo često sanja slike i nove oblike motora koje kasnije pretvara u stvarnost. Teško je naći na internetu neke detalje iz biografije, ili neke njegove osobne ukuse koje bi bilo interesantno ovdje navesti, ali se na Googlu lako dolazi do mnogih pohvalnih recenzija njegovog rada sa svih mogućih strana. Prilično je omiljen na custom sceni, isto kao i aftermarket proizvodi iz njegove firme. Duel u bike buildingu na Discovery chanelu je izgubio, ali već je veliko priznanje dobiti priliku ući u dvoboj  s legendom kao što je Dave Perewitz i to je dokaz njegovog statusa.
Počeo je 1984.g., a radi vrlo intenzivno i završava dvanaest projekata godišnje, dakle, svaki mjesec napravi jedan custom motocikl. Galerija slika na njegovoj stranici je vrlo bogata.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi