Otac i sin jedva preživjeli pad s motocikla na zaobilaznici
Administrator   
Po zlu je krenulo kad se motocikl kojim je upravljao 45-godišnjak pri pretjecanju preko pune crte zabio u kamion. Motocikl se otklizao, zabio u ogradu i završio pod kotačima »golfa«. Motociklist B. Š. iz Koprivnice zadobio je prijelom potkoljenice, a sa slomljenom potkoljenicom i jednim vratnim kralješkom u bolnici je završio i njegov 20-godišnji sin A. Š. iz Rijeke

Rizično pretjecanje na zaobilaznici ipak nije završilo tragičnoRIJEKA – Trostruki sudar koji se jučer oko 13 sati dogodio na riječkoj zaobilaznici nadomak vijadukta Mihačeva Draga, u gradu je odmah izazvao prometni kolaps. Guste kolone vozila počele su se topiti tek nakon sat i pol, koliko je promet riječkom žilom kucavicom bio zatvoren.
    U prometnoj su nesreći na motociklu


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi