Accommodation In Murter Croatia
Crni vikend u Zagrebu
Administrator   
ZAGREB – Motociklist Zoran Moibob (37) poginuo je neto prije 16 sati na raskriju Ksaverske i Graanske ulice na Mihaljevcu.

Prema prvim neslubenim informacijama, ali i onome to se moglo vidjeti na mjestu nesree, motociklist je vozio prema Mihaljevcu iz smjera Centra te je vjerojatno zbog velike brzine i neprilagoene vonje izgubio kontrolu nad svojim motorom te izletio s ceste.

Pri padu je voza motocikla teko ozlijeen te je ubrzo preminuo. U nesrei, kako smo doznali, nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Zbog oevida na raskriju Ksaverske i Graanske ulice dio ceste bio je zatvoren. Na mjestu nesree ostala je zatitna kaciga, no nije poznato je li ju motorist imao na glavi. (M.Pe.)
(Jutarnji List)


ZAGREB- Voza Kawasakija u dobi od 39 godina preminuo je u bolnici nakon to je juer oko 17:30 na Aveniji V. Holjevca , prilikom pretjecanja udario u rubnik i pao na cestu.
(Jutarnji List)


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi