Crni vikend u Zagrebu
Administrator   
ZAGREB – Motociklist Zoran Moibob (37) poginuo je neto prije 16 sati na raskriju Ksaverske i Graanske ulice na Mihaljevcu.

Prema prvim neslubenim informacijama, ali i onome to se moglo vidjeti na mjestu nesree, motociklist je vozio prema Mihaljevcu iz smjera Centra te je vjerojatno zbog velike brzine i neprilagoene vonje izgubio kontrolu nad svojim motorom te izletio s ceste.

Pri padu je voza motocikla teko ozlijeen te je ubrzo preminuo. U nesrei, kako smo doznali, nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Zbog oevida na raskriju Ksaverske i Graanske ulice dio ceste bio je zatvoren. Na mjestu nesree ostala je zatitna kaciga, no nije poznato je li ju motorist imao na glavi. (M.Pe.)
(Jutarnji List)


ZAGREB- Voza Kawasakija u dobi od 39 godina preminuo je u bolnici nakon to je juer oko 17:30 na Aveniji V. Holjevca , prilikom pretjecanja udario u rubnik i pao na cestu.
(Jutarnji List)


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi