Accommodation In Murter Croatia
Kod mjesta Strmac
Administrator   

Image

U TEKOJ prometnoj nesrei koja se sino oko 20.15 sati dogodila na cesti Labin-Vozilii kod mjesta trmac smrtno je stradao 24-godinji motociklist, izvijestila je istarska policija.

Upravljajui motociklom Suzuki GSX-R750, pulskih registarskih oznaka, 24-godinji Laris Bateli iz mjesta Marii u opini Sveta Nedelja, koji se kolnikom kretao iz smjera Rijeke u smjeru Pule, doavi do ravnog dijela ceste, zapoeo je pretjecanje dva osobna automobila.

U jednom je trenutku, zbog brzine neprilagoene mokrom i skliskom kolniku, izgubio nadzor nad motociklom te sletio izvan kolnika udarivi pritom u stijenu uz cestu. Motociklist je poginuo na mjestu dogaaja.

Oevid nesree obavili su djelatnici labinske prometne policije. Tijelo preminulog motociklista prevezeno je na Patoloki odjel Ope bolnice Pula, gdje e biti izvrena obdukcija. Takoer, biti e izvreno vjetaenje motocikla." 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi