Accommodation In Murter Croatia
Kod mjesta Strmac
Administrator   

Image

U TEKOJ prometnoj nesrei koja se sino oko 20.15 sati dogodila na cesti Labin-Vozilii kod mjesta trmac smrtno je stradao 24-godinji motociklist, izvijestila je istarska policija.

Upravljajui motociklom Suzuki GSX-R750, pulskih registarskih oznaka, 24-godinji Laris Bateli iz mjesta Marii u opini Sveta Nedelja, koji se kolnikom kretao iz smjera Rijeke u smjeru Pule, doavi do ravnog dijela ceste, zapoeo je pretjecanje dva osobna automobila.

U jednom je trenutku, zbog brzine neprilagoene mokrom i skliskom kolniku, izgubio nadzor nad motociklom te sletio izvan kolnika udarivi pritom u stijenu uz cestu. Motociklist je poginuo na mjestu dogaaja.

Oevid nesree obavili su djelatnici labinske prometne policije. Tijelo preminulog motociklista prevezeno je na Patoloki odjel Ope bolnice Pula, gdje e biti izvrena obdukcija. Takoer, biti e izvreno vjetaenje motocikla." 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi