Accommodation In Murter Croatia
Poginuo sin slavnog alpinista Stipe Božića, a liječnici se bore za život snahe
Administrator   

Image
DRVENIK - Joško Božić (32), sin proslavljenog alpinista Stipe Božića, preminuo je u splitskoj bolnici na Firulama od posljedica prometne nesreće na Jadranskoj magistrali kod Drvenika, u blizini Makarske, a liječnici se još bore za život njegove supruge Ane (27).
Joško Božić je danas u 10.45 sati upravljao motociklom KTM na kojem je bila i njegova supruga, a u desnom oštrom zavoju prešao je na suprotnu stranu i sudario se sa šleperom Volvo crnogorskih oznaka kojim je upravljao D. U. (37) iz Crne Gore.

Oko 12.15 sati prebačeni su helikopterom Hrvatske vojske ubolnicu na  splitskim Firulama. - Nakon nesreće po njih je došao helikopter HV-a -rekao je Stipe Božić.

U bolnicu su dovezeni bez svijesti, a sin proslavljenog alpinista je, nažalost, oko 20 sati podlegao ozljedama.               (F. S.)
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi