Dave Perewitz
James1100   
Sadržaj
Dave Perewitz
Stranica 2
Image

Još jedan pripadnik stare garde američkih prerađivača motora i vrlo važna osoba na sceni što mu priznaju svi njegovi kolege. Dobitnik mnogih nagrada za svoje radove i više puta uvršten u Hall of fame raznih showova i muzeja posvećenih customima, pa tako i IMBBA-e, udruge customizera. Jedan od nadimaka mu je «lider elite». Omiljen je «majstor» koji radi motore mnogim slavnim osobama u Americi.


Prvi motor je preradio 1967.godine, tada tri godine starog Harley Davidson Sportstera  u stilu klasične američke priče o uspjehu: u dvorištu roditeljske kuće. Samostalan je i vrlo aktivan od ranih sedamdesetih što čini preko 30 godina neprekidnog rada i iskustva u preradama motocikala.
"Custom motocikl je delikatni spoj inžinjerstva, designa, estetike, perfomansi, snage, personalytia, estetike i ljepote, i Dave Perewitz je majstor koji vam može dati sve te elemente."

Image

Image

Image

Image

Image

Image


Perewitz je cijenjen kao vrstan mehaničar. Sudjelovao je na dvoboju koji organizira Discovery chanel, gdje je rok za izradu motocikla vrlo ograničen, a kasnije je istim motociklom krenuo na vrlo dug put koji je prošao bez ikakvih kvarova ili problema.
Kao i svi customizeri, voli se ograti detaljima

Image

Image

A također je poznati majstor oslikavanja, naročito toliko traženih plamenova, toliko čestih na preradama vozila u Americi

Image

Image

Image
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi