Harley Davidson Sportster Nightster
James1100   
Image

"Noćna" serija Harleya dobiva joą jednog člana, najmlađeg i najmanjeg. barem po američkim mjerilima jer motor ima 1200ccm.


Nemam niąta posebno razvlačiti o tom modelu jer je lako pogoditi kako je model nastao: mehanički je jednak običnom Sportsteru 1200, a kako pripada Night seriji, to znači da je obojan u mat boje. Tehnički je najbliľi XR modelu, najsportskijoj varijanti Sportstera s tom razlikom da je ispuh obični, custom. Od estetike, vrijedno je napomenuti da je nosač registracijske pločice smjeąten bočno lijevo, kao na preradama. Osobno mi je Sportster najdraľi Harleyev model pa sam moľda malo i subjektivan, ali svejedno ću reći kako sam uvjeren da je ovo jedan od najljepąih modela Harleya koji su se pojavili posljednjih godina. I joą jedan detalj: iako motor spada u Night seriju, boje jesu mat, ali nisu isključivo crni nego viąebojni.

Image

Viąe detalja na linku
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi