Accommodation In Murter Croatia
Naljepnice za označavanje
Administrator   
roka valjanosti tehničkog pregleda motocikla

Image

Od 1. veljače 2007. godine za označavanje motocikala upotrebljavati će se:

Naljepnica dimenzija 61 x 44 mm (obrazac broj 7a) – za označavanje mopeda, motocikala i priključnih vozila. Ova naljepnica izrađuje se samo kao vanjska (za lijepljenje na vanjski dio vozila). Kako ova naljepnica služi i za označavanje lakih prikolica kod kojih je rok valjanosti tehničkog pregleda 3 godine, izrađuju se dvije varijante – s oznakom godine koja odgovara roku valjanosti od jedne godine i s oznakom godine koja odgovara roku valjanosti od tri godine.


Označavanje šifre STP koja je obavila tehnički pregled vozila i mjeseca u kojem ističe valjanost tehničkog pregleda vrši se bušenjem odgovarajućih oznaka na naljepnici, istim alatom (kliještima za bušenje) kao i kod dosadašnje naljepnice. Oznake u poljima crvene i bijele boje znače mjesec u kojem ističe valjanost tehničkog pregleda (prometne dozvole), dok kombinacija oznaka u poljima plave i bijele boje daje brojčanu oznaku STP.

Od 1. veljače nadalje, nije dozvoljeno izdavati okrugle naljepnice s oznakom godine važenja 2008. i 2010. za lake prikolice.

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi