Naljepnice za označavanje
Administrator   
roka valjanosti tehničkog pregleda motocikla

Image

Od 1. veljače 2007. godine za označavanje motocikala upotrebljavati će se:

Naljepnica dimenzija 61 x 44 mm (obrazac broj 7a) – za označavanje mopeda, motocikala i priključnih vozila. Ova naljepnica izrađuje se samo kao vanjska (za lijepljenje na vanjski dio vozila). Kako ova naljepnica sluľi i za označavanje lakih prikolica kod kojih je rok valjanosti tehničkog pregleda 3 godine, izrađuju se dvije varijante – s oznakom godine koja odgovara roku valjanosti od jedne godine i s oznakom godine koja odgovara roku valjanosti od tri godine.


Označavanje ąifre STP koja je obavila tehnički pregled vozila i mjeseca u kojem ističe valjanost tehničkog pregleda vrąi se buąenjem odgovarajućih oznaka na naljepnici, istim alatom (klijeątima za buąenje) kao i kod dosadaąnje naljepnice. Oznake u poljima crvene i bijele boje znače mjesec u kojem ističe valjanost tehničkog pregleda (prometne dozvole), dok kombinacija oznaka u poljima plave i bijele boje daje brojčanu oznaku STP.

Od 1. veljače nadalje, nije dozvoljeno izdavati okrugle naljepnice s oznakom godine vaľenja 2008. i 2010. za lake prikolice.

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi