Accommodation In Murter Croatia
GAMAX SPILLO SC-2
Beeblebrox   


Image

Spillo SC-2 ime je nove, simpatične mini jurilice, koja zadnjih mjeseci žari i pali ulicama naših gradova. Za taj dopadljivi, ultimativni proizvod prestižne tvrtke Gamax Moto Corporation, u vlasništvu japanskog Suzukija,  prometna vreva i zastoji naprosto ne postoje.

Zahvaljujući dužini od 1,5 metra i masi od 46 kg, Spillo se nenadmašno vješto i lako probija kroz prometom zakrčene ulice. No, bez poteškoća prolazi i kroz standardna vrata, uključujući i ona na kućnim dizalima. Po potrebi, može se komotno smjestiti u prtljažnik svakog karavana, kamp kućicu ili na palubu jahte.


Image

Usprkos suzdržanim dimenzijama, Spillo tijekom vožnje iskazuje osobine mnogo većih skutera. Osim u gradu, idealan je za korištenje na ljetovanju te odlaske na izlete, a zahvaljujući prostranoj, potpuno ravnoj podnici i u kupovinu. Atraktivno oblikovani mališan, ponuđen u pet dopadljivih pastelnih boja, crvenoj, narančastoj, zelenoj, plavoj i crnoj, nudi i dvometrašima sasvim dovoljno prostora za ugodnu i udobnu vožnju. Dobro odmjeren, visoki upravljač, s dva velika, primjereno smještena okrugla retrovizora, ne zapinje za koljena ni pri najžustrijem manevriranju. Kotači od 10 cola, opremljeni su s naplatcima od lakog lijeva te širokim i dobro profiliranim gumama. Iznenadjujuće meko upijaju i grublje neravnine na svim vrstama podloga. Za to su zaslužni i dobro odmjerena klasična prednja vilica s dva amortizera te stražnji amortizer dugog hoda, direktno pričvršćen ispod dobro oblikovanog , prostranog i vrlo udobnog sjedala.


Kruti ovjes stražnjeg kotača pridonosi izvrsnom ponašanju Spilla u svim uvjetima vožnje, dok za njegovo sigurno zaustavljanje skrbe dvije robusne bubanj kočnice. Veliko okruglo prednje svjetlo, stražnji svjetlosni sklop te skladno oblikovani pokazivači smjera sa zvučnim indikatorom, besprijekorno obavljaju svoje zadaće. Na velikom i preglednom, okruglom instrumentu dostupni su podaci o trenutačnoj brzini, prijeđenim kilometrima i uključenosti pokazivača smjera, dok se rezrva goriva uključuje pomoću polugice.

Image
Uz ugodno, jedvačujno brundanje četverotaktnog, jednocilindarskog, dvoventilskog, zrakom hlađenog motora, obujma 49 ccm, Spillo s lakoćom postiže najveću brzinu od 45 km/h. Cilindar ovog minijaturnog bisera tehnologije obložen je specijalnom keramikom. Prijenos na stražnji kotač je lančani, a uključivanje motora moguće je uz elektropokretač i nožnom polugom. Zahvaljujući naprednoj konstrukciji, agregat zadovoljava normu Euro 3 te koristi svega 0,3 litre sintetičkog ulja za podmazivanje, uz servisne intervale od 4000 km. Normirana potrošnja benzina iznosi 1,3 l/100 km.


Tehničke karakteristike: 
MOTORjednocilindrični,četverotaktni
 2 ventila,polukeramički cilindar
ZAPREMNINA49,5cm3
MAX.SNAGA1kw
MAX.BRZINA43 km/h
SNAGA1.0 kW na 5250 min-1
OMJER KOMPRESIJE8,4:1
HLAĐENJEzračno
SISTEM POKRETANJAelectric/kick start
TIP AKUMULATORA 12 V 4 Ah
PRIJENOSCVT
TIP KOČNICA PREDNJE/ZADNJEdoboš/doboš
DIMENZIJE VOZILA1500x620x980mm
TEŽINA46 kg
KAPACITET REZERVOARA3,0 l
POTROŠNJA GORIVA1,3 l /100km
VRSTA GORIVABezolovni benzin 95
DIMENZ.prednja/stražnja guma90/90-10 / 90/90-10
RASPOLOŽIVE BOJEcrvena,narančasta,plava,zelena,
 ružičasta,matt crna


PROMOTIVNA CIJENA
Gotovina:6.999,00 kn
Cijena za kartično plaćanje:7.599,00 kn


Spilo možete pogledati ili kupiti u Magnetixu

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi