DNEVNIK JEDNE GENERALKE partII
Muffy MK Kompa   
Sadržaj
DNEVNIK JEDNE GENERALKE partII
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
 ILI IZ STAROG U NOVO PO DOMAĆE

Image
I eto tako prošla su dva tjedna pa je vrijeme da vas obavijestim o novonastaloj situaciji.
Naime, prvo nas je pogodilo loše vrijeme, pa onda malo lijenost tako da se nismo baš iskazali, ali nema veze zima je duga.
Eto ja sam se sam malo igrao i zaključio da nije loše s vremena na vrijeme skinuti npr. grane i očistiti „dihtunge“ između grana i bloka mašine. kao izvrsno sredstvo se pokazalo Antikorozin i krpica

Image

neočišćen dihtung i tri komada očišćena antikorozinom


Sad kad smo prošli uvod možemo na stvarne probleme. Od motora starog 15 godina ne očekuješ da je sve tip-top ali neke stvari stvarno ne očekuješ.
I tu počinje zaje....... koja je trajala skoro dva tjedna. Naime glava jednog od šarafa koji drži poklopac prednjeg lančanika je popustila pod pritiskom imbusa te se „ausrajfala“ (to bi po naški značilo da je imbus oštetio glavu šarafa i da se ne da skinuti konvencionalnim putem. E- he, neće on mene, bušilicu u ruke i napad je počeo. Odlučio sam jednostavno proborat glavu pa kasnije pigat šaraf ili nadovarit na njega maticu kako bih ga skinuo. Jer naravno, mašinu ne mogu skinut dok ne skinem lanac, a ovo mi se činilo boljom opcijom od piljenja lanca. I tako je bitka bušilice i mene s jedne strane i šarafa s druge strane započela. Trajala je oko 45 minuta, a gubitke sam uspio svesti na samo jedan borer. Naravno da nisam uspio nakon tog vremena.


Image

iako dobrano načet, šaraf nije popuštao

 Za prijevremeni završetak bitke je bio zaslužan Edo (beeblebrox) koji je došao dat ruku za skidanje mašine. I kaj sad, on je došao, ostala dvojica još nisu, a mašina nemre dole. Naravno da smo napravili ono što se i očekuje u toj situaciji i sjeli u birtiju(ne nismo nastavili borat šaraf  ako ste na to pomislili). Nakon kafice smo ponovo primili bušilicu u ruke i započeli drugu rundu. Kao i u prvoj rundi, nije se pokazivao neki napredak sve dok izvjesni gospon iz par redova iznad nije odlučio zaigrati prljavo te u bitku ubacio i šrafciger. Namjera mu je bila polomit ili šaraf ili šrafciger, zavisi što bude dulje izdržalo).


Image
konačni obračun


I onda, odjednom, neočekivano, kao iz vedra neba, šaraf je digao bijelu zastavicu prije početka dok okrutnog napada i odšarafio se bez ikakvog otpora. Vjerojatno se šaraf dobrano zapekao a bušilica, koliko god izgledalo da ne daje rezultate, ga je razmrdala vibracijama, i šaraf je bio vani.


Image
pobjedonosno JES gospona Ede

Taman nam je poslije bitke došla pomoć u obliku Hrca i Toldija. Nažalost Hrc je bio primoran otići a mi TRI MUŠKETIRA smo odlučili baciti se na posao.

Image
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi