Puhnimo pravdi u leđa!
Toldi   
Image

Tomislav Blažević (23) iz Osijeka i njegova obitelj sutra, u subotu, organiziraju potpisivanje peticije kojom žele potaknuti mjerodavne institucije na žurno donošenje presude i sankcioniranje prometnog policajca Davora Bagarića (31) iz Belog Manastira.


Bagarić je 17. rujna 2004. godine nepropisnim pretjecanjem na području Bilja izazvao prometnu nesreću u kojoj je na mjestu poginuo vozač motora Igor Blažević koji je tada imao 19 godina.

- Iako su prošle pune dvije godine, taj policajac i danas radi u postaji Beli Manastir i nije mu pala dlaka s glave - rekao nam je Tomislav Blažević, brat poginulog Igora. - Nije ni prekršajno sankcioniran, pa i danas ima vozačku dozvolu, radi kao prometni policajac, a na Općinskom sudu u Belom Manastiru, gdje se vodi postupak protiv njega, ne događa se ništa - zgrožen je Blažević, naglašavajući da traži pravdu za svog brata.

Nakon tragičnog događaja, općinsko državno odvjetništvo Beli Manastir protiv Bagarića je podiglo optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Kako slučaj ni do danas nije okončan, obitelj Tomislava Blaževića strahuje da će predmet biti gurnut pod tepih.

Tomislav je do sada prikupio više od 90 potpisa, no nada se da će ih biti mnogo više.  Peticija će se u prijepodnevnim satima potpisivati na osječkoj glavnoj tržnici, a vjerojatno i u Bilju.


Izvor:Jutarnji List


Kako bi pomogli Tomislavu Blaževiću potpišite peticiju i pošaljite ju na njegovu adresu.
Peticiju mozete preuzeti na linku u word dokumentu : peticija za Tomislava Blazevica

Detaljniju raspravu mozete pratiti na forumu 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi