Benelli Tre-K
Sadržaj
Benelli Tre-K
Stranica 2

Volan je povišen tako da tijelu osigurava uspravan položaj. Samo sjedalo je vrlo je vrlo tanko podstavljeno i modernog dizajna, tako da nije primjereno neki dužim turama širom svijeta. Situacija je još gora promatramo li sjedalo suvozača gdje također tanko podstavljeno i vrlo strmo sjedalo odvaja suvozača od ispušnog lonca koji je  smješten odmah ispod njega.

Image

Windscreen je moguće ručno podešavati po visini tako da se oslobode dva vijka, po jedan  iznad svakog fara. Zaštita od vjetra nije na razini nekih od motora koje nudi konkurencija. Benelli koristi Brembove  lagane felge od aluminijskog lijeva. Brembo je također zadužen i za sigurno zaustavljanje sa dva diska sa po četiri kočiona cilindra.

Image

Kada je ovjes u pitanju Benelli je također koristio najbolje komponente koje koje se mogu naći u njegovoj državi, tako je prednja USD vilica hoda 50mm proizvod poznatog Marzocchia, a stražnji mono amortizer od Extremetecha. Cjelokupni dojam koji ostavlja ovjes je da je dosta mekan, ali ne premekan za brze prolaske zavojima.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi