Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


20.07. - 491 km

Nakon doruka kreemo preko Šibenika do Zadra i Nina, gdje nam ljetuju prijatelji te se kod njih odmaramo za vrijeme najvee vruine, a ja ve imam ozbiljnih problema s kretanjem.
U 17 sati kreemo preko autoputa do Udbine, a tamo prelazimo na Liku magistralu. Radimo eše pauze jer trpim bolove, ali do kue emo izdrati. U Slunju toimo gorivo i ipak se odluujemo za autoput kroz Karlovac nego za prolazak preko Vojnia, Gline i Petrinje. Pada mrak i mi oko 22.20 sati stiemo kui. Na brzinu skidamo kofere s motora, tuširamo se i odlazimo umorni u krevet, a mene svladava temperatura i upala koja se proširila na cijele prepone. Sutradan sam završio na hitnoj kirurgiji i u subotu sam operiran zbog upale nekoliko gelera koji su skoro 13 godina ekali da izau.
Image

Znai, 9 dana puta, cca 2500km i oko 4500 kn. Vidjeli smo vrlo lijepe krajolike, upoznali vrlo interesantne ljude, sklopili nekoliko novih poznanstava...
Motor nas je vjerno sluio, osim manjeg problema s osiguraima prvi dan koji smo odmah riješili. Jedino što nas je namuio i pošteno isprotresao, pogotovo u Crnoj Gori.

Ali svejedno mislim da je vrijedilo!

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi