Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8
Image

2.07 - 232 km

Krenuli smo uz Buševca, preko Velike Gorice, Karlovca, starom rijekom cestom do Vrbovskog, te preko ravne Gore i delnica do Fuina gdje smo ruali. Nakon ruka smo se spustili do Kraljevice, gdje smo se okupali i predveer otišli do prijatelja koji ive u avlima13.07. - 275 km

Nakon doruka i tankiranja nastavljamo preko Crikvenice i Senja do Karlobaga. Ulijeemo u pravu oluju s snanim udarima vjetra i tuom i slijedeih 50 km vozimo vrlo sporo do Starigrada. Tu nas je sunce ogrijalo, te preko starog maslenikog mosta nastavljamo do Zadra i na kraju Pakoštana. Tu se nalazimo s kumovima, kupamo i naveer odlazimo do prijatelja u SV Filip i Jakovu kod kojih smo prespavali

 14.07. - 168 km

Najkraa ruta, preko Šibenika do Trogira. Prelazimo na iovo gdje smo ruali i kupali se. Predveer odlazimo do Splita, na rivi pijemo kavicu s prijateljem te odlazimo do klupskih prostorija MK Fjaka gdje provodimo nekoliko sati u ugodnom društvu lanova kluba. Na kraju nas ispraaju do Sv Martina gdje smo prespavali u kui jednog od njih.


15.07. - 191 km

Dorukovali smo u Omišu, te nastavljamo preko makarske, Ploa i neuma do Slanog. Smještamo se u rezervirane sobe u privatnom smještaju i nalazimo s prijateljima koji su krenuli danas iz Stubice do kampa u Slanom. Odlazimo zajedno na kupanje, te nakon veere u finom restoranu na rivi odlazimo na spavanje. 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi