Accommodation In Murter Croatia
Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


20.07. - 491 km

Nakon doruka kreemo preko Šibenika do Zadra i Nina, gdje nam ljetuju prijatelji te se kod njih odmaramo za vrijeme najvee vruine, a ja ve imam ozbiljnih problema s kretanjem.
U 17 sati kreemo preko autoputa do Udbine, a tamo prelazimo na Liku magistralu. Radimo eše pauze jer trpim bolove, ali do kue emo izdrati. U Slunju toimo gorivo i ipak se odluujemo za autoput kroz Karlovac nego za prolazak preko Vojnia, Gline i Petrinje. Pada mrak i mi oko 22.20 sati stiemo kui. Na brzinu skidamo kofere s motora, tuširamo se i odlazimo umorni u krevet, a mene svladava temperatura i upala koja se proširila na cijele prepone. Sutradan sam završio na hitnoj kirurgiji i u subotu sam operiran zbog upale nekoliko gelera koji su skoro 13 godina ekali da izau.
Image

Znai, 9 dana puta, cca 2500km i oko 4500 kn. Vidjeli smo vrlo lijepe krajolike, upoznali vrlo interesantne ljude, sklopili nekoliko novih poznanstava...
Motor nas je vjerno sluio, osim manjeg problema s osiguraima prvi dan koji smo odmah riješili. Jedino što nas je namuio i pošteno isprotresao, pogotovo u Crnoj Gori.

Ali svejedno mislim da je vrijedilo!

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi