Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


 19.07. - 388 km
Image

Pekiramo stvari i nakon doruka kreemo prema Hrvatskoj. Pri povratku smo obišli cijeli bokotorski zaljev. Ulazak s june strane je uskom cestom koja ide neposredno uz obalu izmeu starih predivnih kua, preko Prnja.. Ugoaj je kao u bilo kojem dalmatinskom mjestu. Tek prilikom ulaska u Kotor, prostor zalea je malo širi. parkiramo motore na prepunoj rivi i nakratko ulazimo kroz zidine. Grad nas jako podsjea na dio Dubrovnika oko Straduna, samo što su fasade kua u boji. Iznad grada se nalaze zidine koje vode do tvrave na vrhu koja je štitila vlasnike Kotora (Veneciju) od napada Crnogoraca s oblinjih brda.
Ce od Kotora preko Dobrote do perasta je puno šira i bolja i prolazi uz dosta predivnih restorana uz more. Silazimo u Perast, stari kapetanski grad, mjesto s najskupljim stambenim prostorom u Crnoj Gori (4-5000 eura m2). U mjestu se nalazi prekrasna katolika crkva ispred koje su biste troje zaslunih Hrvata, a ispred grada su dva otoia. Prirodni Sv ore s pravoslavnom i umjetni Gospa od Škrpjela s katolikom crkvom.

Image
Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi