Accommodation In Murter Croatia
Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


 19.07. - 388 km
Image

Pekiramo stvari i nakon doruka kreemo prema Hrvatskoj. Pri povratku smo obišli cijeli bokotorski zaljev. Ulazak s june strane je uskom cestom koja ide neposredno uz obalu izmeu starih predivnih kua, preko Prnja.. Ugoaj je kao u bilo kojem dalmatinskom mjestu. Tek prilikom ulaska u Kotor, prostor zalea je malo širi. parkiramo motore na prepunoj rivi i nakratko ulazimo kroz zidine. Grad nas jako podsjea na dio Dubrovnika oko Straduna, samo što su fasade kua u boji. Iznad grada se nalaze zidine koje vode do tvrave na vrhu koja je štitila vlasnike Kotora (Veneciju) od napada Crnogoraca s oblinjih brda.
Ce od Kotora preko Dobrote do perasta je puno šira i bolja i prolazi uz dosta predivnih restorana uz more. Silazimo u Perast, stari kapetanski grad, mjesto s najskupljim stambenim prostorom u Crnoj Gori (4-5000 eura m2). U mjestu se nalazi prekrasna katolika crkva ispred koje su biste troje zaslunih Hrvata, a ispred grada su dva otoia. Prirodni Sv ore s pravoslavnom i umjetni Gospa od Škrpjela s katolikom crkvom.

Image
Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi