Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


Konano dolazimo na vrh Lovena, parkiramo motore i preko 461 stepenice dolazimo do mauzoleja Njegošu. Divimo se prekrasnom 30 tona teškom spomeniku, i uivamo u pogledu s vrha. 80% Crne Gore i 30% Albanije mogue je vidjeti s Lovena, a poslije kišnih dana ak i obrise talijanske obale. Predivno!
Spuštamo se na drugu stranu prema Njegušima, rodnom selu Njegoša i ruamo u jednom od 20-ak restorana. Pri povratku prolazimo iznad bokotorskog zaljeva i nemoemo se ne diviti toj ljepoti. Put nas vodi ponovno na jadransku obalu i spuštamo se na cestu prije Budve. Ponovno prolazimo pored prekrasnog Svetog Stefana i njegovih predivnih plaa, te nastavljamo prema Baru traei zgodno mjesto za kupanje. Naalost u zaljevu koji smo odabrali, bura je tako predhodnih dana ohladila more da je jednostavno prehladno za kupanje. Vraamo se u hotel, i nakon rastanka s Gashom u piceriji, obavljamo shoping za sutra i odlazimo u krevet.

Image

Image

Image

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi