Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Sadraj
Jadranom do Crne Gore i nazad
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6
Stranica 7
Stranica 8


Konano dolazimo na vrh Lovena, parkiramo motore i preko 461 stepenice dolazimo do mauzoleja Njegošu. Divimo se prekrasnom 30 tona teškom spomeniku, i uivamo u pogledu s vrha. 80% Crne Gore i 30% Albanije mogue je vidjeti s Lovena, a poslije kišnih dana ak i obrise talijanske obale. Predivno!
Spuštamo se na drugu stranu prema Njegušima, rodnom selu Njegoša i ruamo u jednom od 20-ak restorana. Pri povratku prolazimo iznad bokotorskog zaljeva i nemoemo se ne diviti toj ljepoti. Put nas vodi ponovno na jadransku obalu i spuštamo se na cestu prije Budve. Ponovno prolazimo pored prekrasnog Svetog Stefana i njegovih predivnih plaa, te nastavljamo prema Baru traei zgodno mjesto za kupanje. Naalost u zaljevu koji smo odabrali, bura je tako predhodnih dana ohladila more da je jednostavno prehladno za kupanje. Vraamo se u hotel, i nakon rastanka s Gashom u piceriji, obavljamo shoping za sutra i odlazimo u krevet.

Image

Image

Image

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi