Accommodation In Murter Croatia
Upute za osposobljavanje A kat.
Administrator   
  za vozae A kategorije vozila

Image
U osposobljavanje kandidata za vozae A kategorije vozila moete se ukljuiti ako:

  1. pribavite uvjerenje o duevnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilom A kategorije kod nadlene zdravstvene ustanove ili trgovakog drutva,
  2. niste mlai od 17 godina i 6 mjeseci,
  3. moete samostalno rjeavati ispitne testove (pismenost).
  • OSPOSOBLJAVANJE

Predvien najmanji fond sati koje kandidat za vozaa A kategorije mora realizirati je 30 sati iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, 9 sati iz Pruanja prve pomoi osobama ozlijeenim u prometnoj nesrei i 15 sati iz Upravljanja vozilom (motociklom).
Ako imate poloen vozaki ispit za upravljanje vozilom B, C1, C, D i H, tada ne morate sluati nastavu iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, a ako imate poloen vozaki ispit za upravljanje traktorom, radnim strojem ili mopedom, tada sluate nastavu u fondu od 4 nastavna sata.
Ako ve posjedujete vozaku dozvolu bilo koje kategorije vozila osloboen si nastave iz Pruanja prve pomoi osobama ozlijeenim u prometnoj nesrei.
Ako imate poloen vozaki ispit za upravljanje F, G i M kategorije vozila, tada je iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom predvien fond od najmanji 4 nastavna sata.

  • VOZAKI ISPIT

Kandidat za vozaa A kategorije mora polagati ispit iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, Pruanja prve pomoi osobama ozlijeenim u prometnoj nesrei i Upravljanja vozilom (motociklom).
Kandidat koji ve posjeduje vozaku dozvolu B kategorije osloboen je polaganja ispita iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila.

Ispit prijavljuje osoba, putem pote, elektronikim putem (e-mail/Web stranica), odnosno putem autokole.

Kandidat koji ve posjeduje vozaku dozvolu bilo koje kategorije osloboen je polaganja ispita iz Pruanja prve pomoi osobama ozlijeenim u prometnoj nesrei.

Ispit iz Upravljanja vozilom (motociklom) sastoji se od vonje na vjebalitu ili odgovarajuoj povrini i vonje na javnoj cesti. 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi