Bistra - humanost na djelu
Blanka   
Sadraj
Bistra - humanost na djelu
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4

Tijekom ljetnih dana u stranjem dvorištu bolnice koji je više nalik livadi i parku boravi ljetna kolonija slikara koji uivaju u ovom pitomom kraju ivopisnih boja. Koliko ima odgovara ovaj ambijent najbolje se vidi po prekrasnim slikama koje poklone svojim domainima. A onda smo primijetili Ninu.
Image

Image


Djevojica...djevojka koja ima 21 godinu. Teško je bolesna, ali mentalno sauvana. Nina je mislim jedina osoba iz cijele bolnice sa kojom smo mogli razgovarati. ak smo bili iznenaeni jer nam je brojala na talijanskom jeziku koji je nauila od prije spomenutih volontera. Ne znam da li sam bila sretna ili alosna nakon razgovora s njom jer tek sam onda shvatila koliko njima znai što smo ih posjetili i proveli neko vrijeme s njima.... Jer njihovi roditelji ih ne posjeuju ( ast iznimkama ) koliko bi to trebalo, a neki uope više ne.
Polako smo krenuli prema izlazu, netko prije netko kasnije. Šutili smo i nismo znali što bismo rekli. Osjeali smo nelagodu, moda zato što je nama ivot lijep, lagan...a toga nismo ni svjesni.
Na kraju su nam se zahvalili na doniranom vou, slatkišima, grickalicama...i mi smo polako krenuli svatko svojim putem. Švabo prema Benkovcu, Julius i Cheeroki prema Crikvenici, a mi ostali prema kui, svatko sa svojim mislima u glavi. Iako neki od nas imaju djecu, a neki ne mislim da su nas sve jednako prošli trnci pri pomisli «što da je netko od te djece moje dijete?».

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi