Accommodation In Murter Croatia
Bistra - humanost na djelu
Blanka   
Sadraj
Bistra - humanost na djelu
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4

Misli su mi se uskomešale, osjeala sam se sretno i vrtila sam po glavi što u sad? Kako im pristupiti? Kome da prvom priem?...............i onda ....šok!!!
Prvo smo vidjeli malu djecu od nekoliko mjeseci do nekoliko godina ( teško je odrediti ) koja su bila u kolicima napravljenim specijalno za njihove potrebe. Stajala sam tamo s bananama i gledala u njih osjeajui veliku nelagodu ( došli smo pomoi, a ne znamo kako ).

Image

Image


Htjela sam dati bananu jednoj djevojici, a onda je lijenica rekla da oni sami uope ne mogu jesti. I sad dok ovo pišem teško mi je, jer mi se odlazak onamo toliko urezao u sjeanje da se još svega svjee sjeam.
Prošetali smo zatim i po drugim sobama i ne znam da li smo uope trebali. Ne znam da li je bolje materijalno pomoi i otii....ili provesti neko vrijeme s njima ne znajui što osjeaju, što misle...

Image

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi