Bistra - humanost na djelu
Blanka   
Sadraj
Bistra - humanost na djelu
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Image

Prije svega jedna mala isprika svima, a naroito onima koji su sudjelovali u doniranju novaca i stvari za Dom za retardiranu djecu u Bistri na malom kašnjenju sa objavom ovog lanka. Ne znam bih li to nazvala nemarnošu, vjerojatno zbog cijelog utiska koji smo tamo stekli i puni tih dojmova nitko se nije upuštao u pisanje lanka.
Dakle,13.svibnja u 9,30 motoristi i ( Lolo, Julius, Švabo, Švabina ker, Bob, Cherokee, Mario ) i kombi ( Zmaj, Danijela ) krenuli su iz Pita ( ja sam im se pridruila u Zaprešiu ) za Bistru.

Oko 10 sati stigli smo na odredište. Dom je smješten na poetku šume u starom derutnom dvorcu.
Kad smo stigli doekale su nas medicinske sestre i lijenica koja se brine o djeci. Nakon kratkog razgovora ( u kojem nam je lijenica savjetovala da banane sami podijelimo djeci) i nakon što smo donirane stvari unijeli u bolnicu,krenuli smo djeci.

Image

Image

Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi