Tjedan motorista grada Zagreba
linza   
Image
3. Dan motociklista grada Zagreba 22.04.2006

Image

Skupljanje motorista poelo je u 11:00 sati ispred prostorija 1.Hrvatskog Moto Kluba Zagreb u Martievoj ulici. Kolona se formirala u 12:45 sa preko 200 motorista veinom zagrebakih tablica, te pod policijskom pratnjom krenuli u ehe.
Image

Image

 Nakon uspješnog defilea uim centrom Zagreba, motoriste su doekali lanovi zrakoplovnog kluba Aerotika. Kao pravi domaini potrudili su se da nitko ne ostane edan niti gladan a za glazbu se pobrinuo bend Rock Heads.

Image


 

Osim tombole iji je karakter bio humanitaran u korist djejeg doma u Brezovici moglo se je razgledati eskadrila zrakoplovnog kluba Aerotika te prezentirana Toyota koju je naš tim vozio na raliju Paris-Dakar. U kasnim popodnevnim satima odran je mali aero miting na kojemu su baloni i zmajevi letjeli iznad samog susreta.


Image


Image 

1.Tjedan motociklista grada Zagreba 22-29.04.2006

Lokacija: ehi 10tak kilometara od centra Zagreba


            Tokom tjedna bilo je organizirano druenje uz logorsku vatru koja je svakodnevno sluila kao loište za gulaš i peene kobasice. Tjedan Motociklista grada Zagreba završio je humanitarnom akcijom MK Blue Knighst pod imenom Toy Run gdje su skupljene igrake donirane djejem domu u Brezovici.

Image


Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi