Accommodation In Murter Croatia
Tjedan motorista grada Zagreba
linza   
Image
3. Dan motociklista grada Zagreba 22.04.2006

Image

Skupljanje motorista poelo je u 11:00 sati ispred prostorija 1.Hrvatskog Moto Kluba Zagreb u Martievoj ulici. Kolona se formirala u 12:45 sa preko 200 motorista veinom zagrebakih tablica, te pod policijskom pratnjom krenuli u ehe.
Image

Image

 Nakon uspješnog defilea uim centrom Zagreba, motoriste su doekali lanovi zrakoplovnog kluba Aerotika. Kao pravi domaini potrudili su se da nitko ne ostane edan niti gladan a za glazbu se pobrinuo bend Rock Heads.

Image


 

Osim tombole iji je karakter bio humanitaran u korist djejeg doma u Brezovici moglo se je razgledati eskadrila zrakoplovnog kluba Aerotika te prezentirana Toyota koju je naš tim vozio na raliju Paris-Dakar. U kasnim popodnevnim satima odran je mali aero miting na kojemu su baloni i zmajevi letjeli iznad samog susreta.


Image


Image 

1.Tjedan motociklista grada Zagreba 22-29.04.2006

Lokacija: ehi 10tak kilometara od centra Zagreba


            Tokom tjedna bilo je organizirano druenje uz logorsku vatru koja je svakodnevno sluila kao loište za gulaš i peene kobasice. Tjedan Motociklista grada Zagreba završio je humanitarnom akcijom MK Blue Knighst pod imenom Toy Run gdje su skupljene igrake donirane djejem domu u Brezovici.

Image


Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi