HELLS ANGELS POKER RUN 29.4.2006.
Hells Angels Croatia   
Image

U subotu 29.4.2006. odran je po prvi puta Humanitarni Poker Run u organizaciji hrvatske podrunice najpoznatijeg svjetskog motokluba Hells Angels. Iako je dogaanje pokvarila kia, to nije sprijeilo mnogobrojne motoriste iz cijele Hrvatske, Slovenije, Maarske i BiH da se pridrue koloni motocikala koja je prola kroz Zagreb.

 


Image

Dogaanje je poelo okupljanjem motorista u klupskim prostorijama HAMC u Sesvetama odakle je kolona motorista krenula u Harley-Davidson u zagrebakoj Dubravi gdje su motoriste doekali najnoviji modeli HD motocikala i besplatna piva. U 15h kolona kree zagrebakim ulicama do caffe bara Gradna u Samoboru gdje su uz besplatan Jack Daniels i rockersku atmosferu nastavili druenje.


Image


Iz Samobora kolona dolazi u poznato rock okupljalite Route 66 gdje slijedi rock koncert grupe Four On The Floor i besplatan pelinkovac. Slijedee odredite bio je poznati klub San Antonio u Sesvetama gdje su ekali besplatni evapi i Kilkenny pivo. U 22h kolona se vratila nazad u clubhouse HAMC gdje su dodjeljene bogate nagrade Poker Runa.


Image

Na svakom od posjeenih mjesta uesnici su dobijali po jednu kartu a karte su se rangirale po jaini prema poker pravilima. Prvih devetoro uesnika dobilo je bogate sponzorske nagrade a pobjednik Poker Runa i dobitnik prve nagrade koja se sastojala od 1000 Kn gotovine, Police naoala, velike makete V-Roda, majice HD, alarma za motocikle, bubrenjaka za vozaa i drugih sponzorskih nagrada dobio je Damir Gobac iz Siska kojem je nagrade uruila striptizeta uz buno odobravanje prisutnih! Nakon dodjele nagrada slijedio je striptiz i feta koja je potrajala do jutarnjih sati.
Prihod od ovog susreta iao je Specijalnoj bolnici za zatitu djece s neurorazvojnim i motorikim smetnjama “Goljak” u Zagrebu kojima je motoklub Hells Angels donirao televizor, DVD plejer i mnotvo crtanih filmova kojima su razveselili maliane sa Goljaka. U sklopu humanitarnog Poker Runa takoer treba spomenuti i lanove motokluba Ren Ban koji su donirali iznos od 1000 Kn za potrebe  Specijalne bolnice Goljak, kao i sponzore akcije tvrtke epi Commerce, uvoznika motocikala Harley Davidson, proizvoaa moto prerada Alex Custom Cycles te Jan Bo doo trgovine moto opremom iz Lukog.


Image

Odlina zabava, bogate nagrade, humanitarni karater te uspjeh ovog nesvakidanjeg motosusreta razlog je da organizatori iz Hells Angelsa odsad Poker Run organiziraju i ubudue svake godine u Travnju. Vidimo se slijedee godine! 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi