Siromaątvo u Bjelovaru
Julius   
Sadržaj
Siromaątvo u Bjelovaru
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6

Uslijedilo je kolektivno druľenje popraćeno smijehom, pošalicama, lovačkim pričama, Lolinim foto seansama i već legendarnim Kawasaki – Yamaha natezanjima što je obitelj Rahle popratila sa simpatijama i smijehom. 


Image

Image


Nakon veselog druľenja pozdravili smo se sa obitelji Rahle, zahvalili na ugodnom gostoprimstvu, zaľeljeli im sretane Uskršnje blagdane te obećali ostati u kontaktu i uputili se prema Zagrebu.

Na jednom dijelu puta odlučili smo malo pristati te odmoriti stare kosti i osvjeľiti grlo u jednom lokalu uz cestu. Priča se nastavila, a Lolo i dalje dosljedno dobija kupiti velikog Storma bez obzira na Beeblove bjesomučne nagovore i provokacije. Lolo drľ se! 


Image

Image


Ovdje smo se odvojili u dvije grupe. Lolo, Dodo i Bee u jednoj, a Julius i ja u drugoj tako da nitko nikoga ne usporava.

To bi ukratko bilo to…

 

Comments  

 
0 #1 locate DarioFrank Folwell 2011-11-20 23:47
I am trying to get in touch with Dario Rahle. I am an American journalist.
I met him in 1991 and took a picture of him and his grandfather with a Christmas tree which is quite famous in the USA. My name is Frank Folwell.

Dario knows me. I have visited him many times, but not recently. Does he still live in the same house on the road in or near Rakitnica? Does anyone have a phone number for him? I hope to visit him.

Frank Folwell

Quote | Report to administrator
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi