Siromaątvo u Bjelovaru
Julius   
Sadržaj
Siromaątvo u Bjelovaru
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6

Uslijedilo je kolektivno druľenje popraćeno smijehom, pošalicama, lovačkim pričama, Lolinim foto seansama i već legendarnim Kawasaki – Yamaha natezanjima što je obitelj Rahle popratila sa simpatijama i smijehom. 


Image

Image


Nakon veselog druľenja pozdravili smo se sa obitelji Rahle, zahvalili na ugodnom gostoprimstvu, zaľeljeli im sretane Uskršnje blagdane te obećali ostati u kontaktu i uputili se prema Zagrebu.

Na jednom dijelu puta odlučili smo malo pristati te odmoriti stare kosti i osvjeľiti grlo u jednom lokalu uz cestu. Priča se nastavila, a Lolo i dalje dosljedno dobija kupiti velikog Storma bez obzira na Beeblove bjesomučne nagovore i provokacije. Lolo drľ se! 


Image

Image


Ovdje smo se odvojili u dvije grupe. Lolo, Dodo i Bee u jednoj, a Julius i ja u drugoj tako da nitko nikoga ne usporava.

To bi ukratko bilo to…

 

Comments  

 
0 #1 locate DarioFrank Folwell 2011-11-20 23:47
I am trying to get in touch with Dario Rahle. I am an American journalist.
I met him in 1991 and took a picture of him and his grandfather with a Christmas tree which is quite famous in the USA. My name is Frank Folwell.

Dario knows me. I have visited him many times, but not recently. Does he still live in the same house on the road in or near Rakitnica? Does anyone have a phone number for him? I hope to visit him.

Frank Folwell

Quote | Report to administrator
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi