Siromaątvo u Bjelovaru
Julius   
Sadržaj
Siromaątvo u Bjelovaru
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6


Nismo mogli ne primijetiti upornog psića koji više nalikuje mješancu lisice, zeca i vjeverice nego psu, ali mora se priznati da je uporan kao vol, pa je i ta kombinacija «gemišta» moguća u nekim daljnjim korijenima. Julius poznat kao veliki prijatelj ľivotinja nije odolio a da mu ne pokloni nekoliko trenutaka paľnje.


Image

Image


Nakon od prilike nekih 45minuta druľenja stigao je i ostatak ekipe. Bee, Lolo i Dodo uletjeli su sa stilom! Neki od njih doslovno -> Lolo je demonstrirao off road sposobnost svog KLE-a te se preko travnatog nagiba spustio u dvorište dok Bee sa čuđenjem gleda i bez obzira što to nkada neće priznati vidjelo mu se u oku kako sa simpatijom promatra Loline manevre po neravnom terenu. Da li sam napomenuo da je KLE Kawasaki? 


Image


 

Comments  

 
0 #1 locate DarioFrank Folwell 2011-11-20 23:47
I am trying to get in touch with Dario Rahle. I am an American journalist.
I met him in 1991 and took a picture of him and his grandfather with a Christmas tree which is quite famous in the USA. My name is Frank Folwell.

Dario knows me. I have visited him many times, but not recently. Does he still live in the same house on the road in or near Rakitnica? Does anyone have a phone number for him? I hope to visit him.

Frank Folwell

Quote | Report to administrator
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi