Siromaątvo u Bjelovaru
Julius   
Sadržaj
Siromaątvo u Bjelovaru
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Stranica 5
Stranica 6Tijekom razgovora s njim nisam mogao ne zamijetiti kako mu je bez obzira na sve probleme koje ima u ľivotu i zbog kojih bi mnogi sjedili negdje u zapećku i plakali nad svojom sudbinom iskren i vedar osmjeh uvijek prisutan na licu. Vidjeli smo kako tijekom razgovora krajičkom oka promatra motore te smo mu ponudili da malo sjedne na njih i osjeti barem mali dio onoga što svi mi osjećamo kada sjedamo na naše motore. Naravno da je u maniri dobrog kućnog odgoja pristojno zahvalio i prvo odbio, ali sjaj u njegovu oku govorio nam je nešto sasvim drugo, te smo mu rekli da nema straha i da samo izvoli te je ipak zajahao prvo moju zvijer, pa zatim Juliusovu. Na kraju mu je bilo drago što je pristao na prijedlog što se vidi i na slikama.


Image

Image


Pošto je Darijo morao prijateljicu otpratiti do autobusa te obaviti još neke stvari u gradu dogovorili smo se da se za sat i pol nađemo kod njega doma u selu Rakitnica koje je 15 km udaljeno od Bjelovara. Julius se u međuvremenu sjetio da u Đurđevcu ima jednu prijateljicu te ju je nazvao da se pristojni kakvi jesmo prvo najavimo. Prijateljica Martina bila je oduševljena te smo se našli na ulazu u sam grad. Završili smo svi zajedno u jednom lokalnom okupljalištu mladih za koji bi neki rekli da je Pizzeria i čiji interijer neodoljivo podsjeća na Pit tako da smo se osjećali kao doma. Nešto smo bacili pod zub, ugodno se druľili nekih pola sata kad evo mene zove Bee, a Juliusa Dodo. Malo društvo sačinjeno od Beeble, Lole i Dode odlučilo je da bi ipak došli do nas i posjetili Darija. Dogovorili smo se s njima da dođu do Darija doma. Nakon zanimljivog druľenja i čavrljanja s Martinom kucnuo je čas kada smo morali krenuti prema Rakitnici i napustiti ugodno društvo i Đurđevac.

Vozeći kroz samo selo traľili smo kućni broj na kojem se nalazi naš gostoprimac. Kako sam vozio prvi odjednom sam s lijeve strane ceste zapazio ploćicu sa kućnim broje 35. Ostao sam malo zabezeknut. Ne zbog ploćice već zbog onoga na što je ona bila pričvršćena.


Image

 

Comments  

 
0 #1 locate DarioFrank Folwell 2011-11-20 23:47
I am trying to get in touch with Dario Rahle. I am an American journalist.
I met him in 1991 and took a picture of him and his grandfather with a Christmas tree which is quite famous in the USA. My name is Frank Folwell.

Dario knows me. I have visited him many times, but not recently. Does he still live in the same house on the road in or near Rakitnica? Does anyone have a phone number for him? I hope to visit him.

Frank Folwell

Quote | Report to administrator
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi