Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Sadržaj
Pomoć hrabrom čovjeku II
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4


 Naľalost, vrijeme se počelo kvariti i tamni kišni oblaci počeli su nam se brzo pribliľavati. Svoju posjetu smo polagano priveli kraju, pozdravili se s Petrom i obitelji i krenuli prema Zagrebu.


Image


 Sitna kišica nas je pratila dio puta, ali smo joj uspijeli umaknuti te smo u Voloderu još jednom stali na kavu, da rezimiramo svoju posjetu, i vidimo hoćemo li trebati oblačiti kišne kombinezone za nastavak puta. No, imali smo sreće, kiša se nije pojačavala, pa smo odlučili krenuti. Do Siska je potpuno prestala, te je ponovno sinulo sunce kao da kiša tamo nije niti padala. Bilo je prava šteta propustiti prekrasno nedjeljno popodne, pa smo Lolo i mi odlučili otići do starog grada Siska, a Švaba nas je zbog ranije dogovorenih obveza morao napustiti i nastaviti put za Zagreb.
 Sve u svemu, zadatak izvršen uspješnu i u zadanom roku.
Hvala svima koji su sudjelovali na bilo koji način i nadam se da ćemo još koji put ove godine uspijeti organizirati sličnu akciju.

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi