Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Sadržaj
Pomoć hrabrom čovjeku II
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4


 Uručili smo mu poklone ispred članova foruma motocikli.com, njihaljku za malenu i mikser za pripremu dječje hrane. I Petar i njegova majka su se od sveg srca zahvalili na poklonima, te nas pozvali u svoj skromni mali dom.

Image


 Malena Valentina je još spavala, ali se uskoro probudila zbog ľamora koji smo prouzročili, sakupljeni oko računala, pokušavajući logirati Petra na našu stranicu.


Image


 Onakvu svu zbunjenu i još bunovnu, umirila je moja supruga, te ju zajedno s bakom obukla, kako bi i ona spremno dočekala svoje goste.


Image


 Odmah je počela hodati po kući i igrati svoju novu igru, otvoriti sva vrata u kući. Kako je u kući bila guľva, baka ju je odnijela u dvorište.


Image


 Za to vrijeme Švaba i Lolo su pokušavali riješiti informatičke Petrove probleme. Napravili su koliko su mogli, te dogovorili s Petrovim bratom preko telefona kako da se ponovno priključi na internet, pa nakon toga logira na našu stranicu.


Image


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi