Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Sadržaj
Pomoć hrabrom čovjeku II
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Image

Nakon odgađanja, lošeg vremena i ostalih problema konačno smo se spremili Petru u Sigetac, kako bi ga još jednom posjetili u večem broju, kako je sam zaželio, te mu uručili poklone za njegovu kćerkicu Valentinu.

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i nedjelja 02.travnja je osvanula okupana suncem, mada su u pozadini Sljemena vrebali oblaci. Švaba i Lolo su zajedno krenuli iz Pita i oko 10 sati, te preko Velike Gorice stigli k nama u Buševec. Taman smo pili kavu u društvu cijele obitelji Moto-kumeka, također člana našeg foruma. Supruga i ja smo se spremili, poklone smo učvrstili na Švabin motor, i ekipa je bila spremna za put, a naši konjići su samo čekali da ih uzjašemo.

Image

 Krenuli smo preko Siska, prešli Savu kod Galdova i uputili se prema Popovači. U Budaševu smo stali u jednom kafiću. Obzirom da nisam bio u Pitu ujutro na kavi, iskoristili smo priliku, dok nas je Tanja slikala, te uz kavu dogovarali neke detalje u organizaciju putovanja Udruge motorista hrvatskih branitelja u Kaštele u svibnju ove godine.

Image

Image

Image


 Nastavili smo vožnju prema Popovači dobrom cestom brzinom od cca 80 km/h. Usput smo susretali dosta motorista, neke nažalost bez kacige. U Popovači skrećemo desno za Kutinu, cesta je malo lošija, vodi kroz dosta naselja, ali je promet slab i vožnja protiče bez problema. Dolaskom u Kutinu, uključujemo se u glavnu prometnicu koja ima dva traka. U jednom trenutku iz suprotnog smjera, lokalni vozač automobila polukružno se okreće, sijeće oba maša prometna traka, prisilivši nas da oštro zakočimo, da bi nakon samo desetak metara skrenuo desno u sporednu ulicu!
Malo nakon toga, djedica za volanom na istoj toj prometnici staje na pješačkom prijelazu, unatoč zelenom svjetlu za naš smjer kretanja kako bi propustio pješake, premda je njima crveno svjetlo! Ponovno oštro kočimo!
Dakle, kutinski vozači, svaka Vam čast!

Izvlačimo se iz grada i krećemo prema Novskoj, te nakon Lipovljana u Novoj Subockoj skrećemo prema Staroj Subockoj, prelazimo prugu i auto-put, te stižemo u Sigetac na kbr.13, kod našeg Petra.

Image
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi