Accommodation In Murter Croatia
Krivo skretanje
linza   
Sadraj
Krivo skretanje
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4

Otvorim ujutro oi u spazim etiri male glave kako me gledaju. Gledam ja njih i mislim jesu li moji ili ne, šta ako u morat prodat motor da kupim pelene, tko e nahraniti ovih etiri gladnih usti? „Kum Linza je budan“ promrmlja jedno na nekom udnom djejem narjeju. Odmah mi je bilo lakše jer sada sam siguran da ova preslatka djeica imaju nekog drugog da se brine za njih.
Image

Kiša pada kao da je znala da se mi spremano jutros na lau pa je odluila meni abaru pokvariti to autentino neretvansko iskustvo. Bit e vremena, ne brinem ja pogotovo sada kada je omlet sa špekom ispred mene. I tako nakon sto sam se muški najeo odluim ja krenuti i kazniti kišu tako sto u je pregaziti, pa neka ona misli tko je jai. Ne trebam ni reci da sam je nakon kratke borbe pobijedio i sunce kako za nagradu  se pojavi i kae mi „ Srea oekuje hrabre“. Bogen jedan, drugi, malo kriobolje i evo mene u Splitu. „A šta tu ima svita!!!“ sve nešto izmililo na rivu, netko na Boat Show a ja u hlad Verdija sa Nikšom i njegovim društvom da kavicu popijem. Lijepa je ta promenada ispred kafia, lipe su te Splianke mogle bi one purgera da smotaju. „ Bjei ti Linza prije nego ti jutrošnja scena postane stvarnost“. Putem pokupim ja Gemisha i piimo mi tako Zagorom zajedno do Drniša. Nastavim dalje ja juriti tako kao da me svi vrazi ovoga svijeta gone. Ne znam da li bjeim od Splianki ili ja jurim u Hansa na jedno mutno pivo ali znam da e me sunce pratiti cijelim putem i da u sretno stii kui kao sto Lesi sretno uvijek se vrati.
 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi