Padova
James1100   
Image

Prošli mjesec su po novinama objavljeni pobjednici sajma po kategorijama. Bila su 2 ocjenjivanja. Jedno je bilo za europsko prvenstvo,a trenutna situacija se da pogledati na stranici te organizacije na njihovoj šugavoj stranici: www.amdproshow.com/.

 Drugo je bilo u organizaciji novina "Bikers life" iz Udina koje je meni osobno bolje. Zato što mislim da su slobodniji,a i po motorima koje su oni proglasili pobjednicima po klasama. Prvo zato što ipak nisu toliko ovisni o Harleyima iako je ta marka glavna tema u tom stilu, jednako gledaju i na ostale marke. Za razliku od nekih drugih novina. Jedan od njihovih ocjenjivača je bio i Edi Ljubić iz HR. Drugi je razlog zato što sam stekao dojam da AMD Proshow pati od problema velikih imena,raznih uticaja i ostalih stvari kakve mi poznajemo u na pr. nogometnom prvenstvu. Primjer: motor koji je bio best bike po njima je već imao svoj članak u novinama dok je bio u izradi,trubilo se na sva zvona o njemu jer je tip koji ga je radio veliko ime u Italiji. Ne ľelim komentirati kvalitetu izrade jer nisam to mogao provjeravati,ali je vizualno jadan naspram motora koji je bio best of show po Bikers lifeu. Sumnjam da se netko od društva s kojim sam tamo bio sjeća tog motora,a i ja sam ga jedva skuľio. Danas sam vidio da ga nisam ni slikao. A cijena mu je 90000 eura.
Sve su slike iz Padove odavno na galeriji,svi su motori lijepi i u njih je uloľen trud pa ću danas staviti opet samo 3 slike tek toliko za ilustraciju. 3 pobjednička Harleya po Bikers lifeu koji su stvarno prekrasni i bili su najoriginalniji na sajmu,ali im autori nisu dovoljno velike face. Ovo je subjektivno mišljenje jer ne stignem dovoljno pratiti sve,a i malo su mi jezici problem za stranu štampu,ali ako sam i fulao,siguran sam da nisam puno.

Best of show po Bikers lifeu,stvarno originalan i ostavlja jaki dojam kad ga se vidi u ľivo. Zove se "Mission imposible",izrada Big Twin Motors iz Napolija

Image


 1. mjesto kategorija Chopper US engine
"Dream machine" iz Slovenije. Čestitam susjedima. Meni je prekrasan.


Image 1. mjesto kategorija Custom US engine
iz firme VAV Tuning iz Češke. Nema tko nije stao kod tog motora na sajmu.


Image


 Evo,mali dodatak za staru temu o Amerima u banani Mr. Green


I još jedna mala primjedba gosp. Ediju Ljubiću.
U Motoreviji je napisao da je sajam u Padovi napredovao i da se sad mogu vidjet i ostale stvari,a ne samo chopperi. Meni se to ne dopada i mislim da je to komercijalizacija jer je sajam bio u krizi. Iz našeg kuta gledanja (HR), to nam je jedino blizu i povoljno za pogledat jedan chopperski show. Tko ľeli vidjet ponudu motora i opreme, Milano i Munchen su samo 200km dalje od Padove. Ovo je trebalo ostat samo na preradama. 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi