Accommodation In Murter Croatia
Malo po Vukomeričkim bregima
Brum   
Sadržaj
Malo po Vukomeričkim bregima
Stranica 2
Stranica 3


 Ulaz u punionicu, pred kojim čeka nekoliko šlepera na ukrcaj.

Image


 Vrijeme se počelo ozbiljnije kvariti, tamni oblaci su potpuno prekrili dio neba prema istoku, dok je zapadni dio i Zagreb potpuno osunčan. Idemo kroz Pisarovinu do kriľanja prema zapadu i istoku. S obzirom na nadolazeće ne vrijeme, zaključujemo da nema smisla da Lolo pokisne ako krenemo zajedno prema Gorici, a ja opet neću stići zbog nekih obveza ako krenem prema Klinča selu. Razdvajamo se i nakon nekoliko sati ugodnog druľenja i interesantne voľnje, svaki kreče u svom smjeru. Lolo preko Klinča sela, Rakovog potoka starom karlovačkom cestom, prema Zaprešiću, a ja preko Hudog biteka, Hrvatskog leskovca, Brezovice, Botinca i Čeha do stare goričke ceste i preko istog onon nadvoľnjaka na Velikogoričku i u Buševec.
Imali smo obojica sreće na povratku tako da smo uspijeli izbjeći pljusak koji je išao ispred nas.

Zbog kiše koja nas je prisilila da skratimo voľnju, nismo tako puno fotografirali, ali nadam se da vam je i ovoliko dovoljno da bar nekog zainteresiram za voľnju kroz Vukomeričke brege.


Image

Image

Image

 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi