MUP-ovci od tvrdoga kartona
Beeblebrox   
Image

 Policajci u prirodnoj veliini, ali izraeni od tvrdoga kartona, uskoro e se postaviti oko škola, vrtia i na prometnim mjestima u gradu te prometnicama na kojima vozai redovito eše pritisnu papuicu gasa.
Kartonske e policajce uvati, potvrdio nam je glasnogovornik Ministarstva unutanjih poslova Zlatko Mehun, njihovi ivi kolege, koji e sudjelovati u eksperimentalnom projektu.

Kartonski su policajci zasad postavljeni na podruju 1. policijske postaje prometne policije u Zagrebu, a nakon što dobijemo povratne informacije, odluit emo o proširenju kampanje najavljuje Mehun. Prema nekim informacijama iz MUP-a, postavljanje kartonskih policajaca preuzeto je iz njemakog modela, pa bi takvi policajci trebali biti postavljeni uz autoceste. Predvieno je nekoliko poza i razliitih odjevnih kombinacija.

No, kako se moe oekivati da e vozai, a u gradu posebno pješaci pa i djeca, iskaliti svoje nezadovoljstvo na njima, smišljena je i kontrolna metoda. Tako e pravi policajci u Zagrebu imati zadatak uvati svoga papirnatoga kolegu i na kraju dana ga uzeti pod ruku i vratiti u postaju.
Na autocesti e se o njihovoj sigurnosti brinuti posebne videokamere koje e postaviti MUP.

izvor Veernji list


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi