MUP-ovci od tvrdoga kartona
Beeblebrox   
Image

 Policajci u prirodnoj veliini, ali izraeni od tvrdoga kartona, uskoro e se postaviti oko škola, vrtia i na prometnim mjestima u gradu te prometnicama na kojima vozai redovito eše pritisnu papuicu gasa.
Kartonske e policajce uvati, potvrdio nam je glasnogovornik Ministarstva unutanjih poslova Zlatko Mehun, njihovi ivi kolege, koji e sudjelovati u eksperimentalnom projektu.

Kartonski su policajci zasad postavljeni na podruju 1. policijske postaje prometne policije u Zagrebu, a nakon što dobijemo povratne informacije, odluit emo o proširenju kampanje najavljuje Mehun. Prema nekim informacijama iz MUP-a, postavljanje kartonskih policajaca preuzeto je iz njemakog modela, pa bi takvi policajci trebali biti postavljeni uz autoceste. Predvieno je nekoliko poza i razliitih odjevnih kombinacija.

No, kako se moe oekivati da e vozai, a u gradu posebno pješaci pa i djeca, iskaliti svoje nezadovoljstvo na njima, smišljena je i kontrolna metoda. Tako e pravi policajci u Zagrebu imati zadatak uvati svoga papirnatoga kolegu i na kraju dana ga uzeti pod ruku i vratiti u postaju.
Na autocesti e se o njihovoj sigurnosti brinuti posebne videokamere koje e postaviti MUP.

izvor Veernji list


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi