Pomoć hrabrom čovjeku
Brum - uredio Beeblebrox   
Danas popodne smo otišli uručiti poklon gospodinu Petru u ime članova foruma motocikli.com.
U 13.00 sati Švaba je s obitelji krenuo iz Zagreba autoputom prema Novskoj. Kod Buzina su pokupili i mene, a ostatak ekipe se ispričava što nije mogao ići zbog obveza. Nakon cca 135 km voľnje do Novske, silaska na lokalne prometnice i 10-ak prijeđenih kilometara u smjeru Kutine i Subocke, konačno smo nakon dva sata stigli u malo mjesto Sigetac. Na broju 13 u skromnoj i trošnoj kući ľivi gospodin Petar s ocem, sestrom i malenom Valentinom, kćerkicom, koja ima 14 mjeseci i tek je prije neki dan prohodala.
Image
Po dolasku u kuću, morali smo pričekati pola sata jer je u tijeku bilo snimanje dokumentarnog filma o gospodinu Petru od strane neovisnog redatelja. Nakon odlaska filmske ekipe naše malo izaslanstvo je pozdravilo kućedomaćina i malenu Valentinu.
Image

Image


 

Slijedilo je uručivanje poklona kupljenog od strane nekolicine članova ovog foruma. Petar je bio vidno iznenađen što je dobio novi usisivač, jer je očekivao rabljeni aparat. Slijedilo je raspakiravanje poklona i kratka proba uređaja.
Image
Image
Image

A sve to zbog njih dvoje:
Image

Idejni tvorac cijele ove akcije - Švaba
Image

uz podršku svoje supruge Sanje
Image

i malene Vanje koja se igrala s Valentinom
Image

Moja malenkost od 191 cm
Image

Nakon pribliľno sat vremena razgovora s Petrom o njegovoj situaciji i problemima koje ima, krenuli smo kući s obećanjem da ćemo doći u proljeće, ali u puno većem broju i obavezno s motorima.
Image
Tema na forumu


 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedeća »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi