Chopper & custom show Padova
James1100   
Wednesday, 25 January 2006
Sadraj
Chopper & custom show Padova
Stranica 2
Stranica 3
Stranica 4
Image

Odran je od 20. do 22. sijenja 2006. g. Nije najvaniji u Europi, ali je bitan nama iz Hrvatske zbog blizine tog grada tako da je ljubiteljima te vrste motociklizma lako doi na priredbu. U desetak paviljona bilo je mogue  pogledati trenutnu ponudu motocikala u Italiji i nove modele, dodatnu i aftermarket  opremu.

Ponuda opreme za motocikliste je bila slaba. Dio sajma su štandovi koji nude od opreme do privjesaka za kljueve. Najvaniji dio sajma je izloba prerada koja je natjecateljskog karaktera. Mogue je vidjeti od «garanih» do prerada vrhunskih manufaktura iji motocikli postiu astronomske cijene. Ljubiteljima raj za oi. Takoer je bilo mogue vidjeti lijepu izlobu amerikih hot rod automobila.
Image
Image
Image 

Add comment


Security code
Refresh

« Prethodna   Sljedea »
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi