Vijesti
Japanci iz drugog kuta gledanja
James1100   

Image

 Da parafraziram naše turistike djelatnike: Japan je „mala zemlja za veliku moto industriju“. Naravno da nisam rekao ništa što nisu ve prastare injenice, ako kaem da njihova industrija vlada svijetom motornih dvokotaa ve debelo preko 30 godina. Poetak uspjeha je baziran na prvim serijskim etverocilindrašima, dovoljno visoke kvalitete sa konkurentnim cijenama.

 
TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Motoklub   

TOP-GUN ZA SVE, NE SAMO KOŠARKAŠE

TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder

 Umanjenica brutalnog VZR 1800 Intrudera skrojena je za nie vozae, kojima je taj model bio prevelik i presnaan. Novi custom sa 80 KS, tvrdimo: sveden je na - pravu mjeru

 
Moto klub 29. na kioscima
Administrator   

 Image

Na motodromu Misano Adriatico, test vozai Moto kluba, isprobali su najnoviju talijansku supersportsku igraku za odabrane koja se odlikuje ekstremnim performansama, odlinim voznim svojstvima i, dakako, visokom cijenom. Usporedni test otkriva pobjednika dvoboja supersportskih jurilica, Ducati 1198 S vs. Honda CBR 1000 RR. U temi o sigurnoj vonji savjetujemo kako izbjei 13 cestovnih zamki koje ue iza ugla, te kako pravilnom reakcijom spasiti ivu glavu. Na domaim prometnicama testirali smo Hondu VT750C Shadow, japanskog cruisera koji svoj maksimum pokazuje na otvrorenoj cesti, gdje oduševljava komforom i voznim svojstvima.

 
Bacate li filter ulja??
Lukas   

Bacate li filter ulja??

S obzirom na svoje iskustvo elio bih vam uputiti par savijeta koji su vezani za odravanje motora tj. otkrivanja stanja agregata na motoru, skuteru ili kako ga ve zovete.
Naime, standardni postupak promjene ulja i filtera su više manje svima poznati. U servisu obino i ne pitamo jel je sve u redu nego samo platimo i odvezemo motor. Medjutim, ima jedna mala radnja pomou koje moemo vidjeti da li se naš agregat troši normalno ili nenormalno pod time mislei na sve metalne dijlove u motoru koji su podloni habanju.

 

 
Fillipo Barbacane
James1100   
Fillipo Barbacane

U svim lancima do sad, bavio sam se vanim ljudima na custom sceni, i uvijek se radilo o ljudima koji  su preraivali Harleye.  Iako to nije bio uvjet za pisanje o njima, istina je da je taj stil nastao u Americi, na toj marki motora, a i to je bio teren na kojem je veina stekla svjetsku slavu, iako nisu svi bili Amerikanci. Glavni razlozi po kojem sam birao ljude o kojima u pisati je bila njihov smisao za oblike, struno znanje, najviše inovativnost jer je to ogromna scena. Ovaj put, rije je o ovjeku koji ne radi Harleye, nema veze s Amerikom i ne radi iskljuivo ameriki stil prerada.

Fillipo Barbacane

 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedea » Kraj »»

Stranice 91 - 99 od 464

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi