Vijesti
Trash&burn i jo par novosti
James1100   
Informacija je stara preko tjedan dana, ali nije kasno. Kasnim samo ja jer sam malo u guvi. A i proli vikend je bio Uskrs, pa sam odluio odgoditi najavu za dane kad e vam biti dosadno i imat ete vremena za planiranje. Naroito ovog proljea koje je stiglo samo datumski. Planiranje odlaska olakat e ekanje da se konano pojavi sunce i zelenilo.


 
 
Slim fab
James1100   
Ja sam ponosni Amerikanac koji podrava ivotni stil radnike klase. ivim od obrade elika, a moja specijalnost je elik na kotaima, koji potujem i uvaavam. ivim u Redlandsu, California i radim u svojoj radionici kod kue.


 
 
Pria o zbirci mikro automobila
James1100   
Nedavno sam spomenuo oldtimere kao jednu od zanimljivih tema kojima bih se volio vie baviti. I odmah sam naletio na neto to svakako treba spomenuti. Naime, prolog mjeseca se dogodila jedna od jaih senzacija u svijetu kolekcionarstva vozila. Microcar museum je zatvoren i zbirka je rasprodana na aukciji.

 
 
GNRS 2013.
James1100   
U sijenju svake godine odrava se najvanija hot rod priredba u Americi: GNRS. U ovom postu samo bih se vie zadrao na nekim detaljima i opet jednom satu povijesti.


 
 
Otac i sin
James1100   
Priu o Haydenima sam pokupio na internetu, s moje strane je samo prenesena i recimo to tako, prilagoena naim uvjetima. Nije izvorno moja kao ni fotografije i nadam se da me autori nee ganjati. Jednostavno, toliko je dobra storija da sam morao...
Preneseno i obraeno od  http://www.rodauthority.com


  
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 464

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi