Vijesti
Trash&burn i jo par novosti
James1100   
Informacija je stara preko tjedan dana, ali nije kasno. Kasnim samo ja jer sam malo u guvi. A i proli vikend je bio Uskrs, pa sam odluio odgoditi najavu za dane kad e vam biti dosadno i imat ete vremena za planiranje. Naroito ovog proljea koje je stiglo samo datumski. Planiranje odlaska olakat e ekanje da se konano pojavi sunce i zelenilo.


 
 
Slim fab
James1100   
Ja sam ponosni Amerikanac koji podrava ivotni stil radnike klase. ivim od obrade elika, a moja specijalnost je elik na kotaima, koji potujem i uvaavam. ivim u Redlandsu, California i radim u svojoj radionici kod kue.


 
 
Pria o zbirci mikro automobila
James1100   
Nedavno sam spomenuo oldtimere kao jednu od zanimljivih tema kojima bih se volio vie baviti. I odmah sam naletio na neto to svakako treba spomenuti. Naime, prolog mjeseca se dogodila jedna od jaih senzacija u svijetu kolekcionarstva vozila. Microcar museum je zatvoren i zbirka je rasprodana na aukciji.

 
 
GNRS 2013.
James1100   
U sijenju svake godine odrava se najvanija hot rod priredba u Americi: GNRS. U ovom postu samo bih se vie zadrao na nekim detaljima i opet jednom satu povijesti.


 
 
Otac i sin
James1100   
Priu o Haydenima sam pokupio na internetu, s moje strane je samo prenesena i recimo to tako, prilagoena naim uvjetima. Nije izvorno moja kao ni fotografije i nadam se da me autori nee ganjati. Jednostavno, toliko je dobra storija da sam morao...
Preneseno i obraeno od  http://www.rodauthority.com


  
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 464

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi