Vijesti
Custom show Zagreb
James1100   
Evo, otkad sam poeo pisati ovdje, pojavila se i potreba za prvim slubenim putem. Otiao sam skrooooz i cijelih, petnaest kilometara do Arena centra u zagrebu, pogledati  custom show. Dojam? Jako sam zadovoljan! 
Salinas Boys
James1100   
Jo jedan lanak za seriju napisa o legendama bike buildera koju sam prije pisao na forumu ovog portala, a svi su objavljeni i na naslovnoj stranici.
Salinas Boys jedna je od najznaajnijih customizerskih firmi danas u svijetu i ne spomenuti ih u blogu ovakve tematike jednostavno nije mogue. Koliko puta sam ih samo spomenuo u postovima? 


 
Beemer
James1100   
BMW je jedan od rijetkih velikih brandova koji je oduvijek bio prisutan, a i dostupan kupcima na ovim naim prostorima. Naravno, i injenica to je bio slubeno policijsko vozilo doprinosila je tome da smo ga esto sretali na cesti i ako ste tip koji od malih nogu voli motocikle, vjerojatno je ovo prva marka koju ste nauili prepoznati i zapamtili joj ime. 
Bog iz stroja
James1100   
... ime je firme, prevedeno sa latinskog. Na njihovoj web stranici, u rubrici about jo jedna vjerska parafraza: u benzin mi vjerujemo. 
Merla
James1100   
Malo je motociklista u naim krajevima koji ne znaju za Merlu. A i za ovaj motor. Nema potrebe za pisanjem uvoda...


 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 464

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi