Vijesti
Custom show Zagreb
James1100   
Evo, otkad sam poeo pisati ovdje, pojavila se i potreba za prvim slubenim putem. Otiao sam skrooooz i cijelih, petnaest kilometara do Arena centra u zagrebu, pogledati  custom show. Dojam? Jako sam zadovoljan! 
Salinas Boys
James1100   
Jo jedan lanak za seriju napisa o legendama bike buildera koju sam prije pisao na forumu ovog portala, a svi su objavljeni i na naslovnoj stranici.
Salinas Boys jedna je od najznaajnijih customizerskih firmi danas u svijetu i ne spomenuti ih u blogu ovakve tematike jednostavno nije mogue. Koliko puta sam ih samo spomenuo u postovima? 


 
Beemer
James1100   
BMW je jedan od rijetkih velikih brandova koji je oduvijek bio prisutan, a i dostupan kupcima na ovim naim prostorima. Naravno, i injenica to je bio slubeno policijsko vozilo doprinosila je tome da smo ga esto sretali na cesti i ako ste tip koji od malih nogu voli motocikle, vjerojatno je ovo prva marka koju ste nauili prepoznati i zapamtili joj ime. 
Bog iz stroja
James1100   
... ime je firme, prevedeno sa latinskog. Na njihovoj web stranici, u rubrici about jo jedna vjerska parafraza: u benzin mi vjerujemo. 
Merla
James1100   
Malo je motociklista u naim krajevima koji ne znaju za Merlu. A i za ovaj motor. Nema potrebe za pisanjem uvoda...


 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 464

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi