Kustom Blog
Beemer
James1100   
BMW je jedan od rijetkih velikih brandova koji je oduvijek bio prisutan, a i dostupan kupcima na ovim naim prostorima. Naravno, i injenica to je bio slubeno policijsko vozilo doprinosila je tome da smo ga esto sretali na cesti i ako ste tip koji od malih nogu voli motocikle, vjerojatno je ovo prva marka koju ste nauili prepoznati i zapamtili joj ime. 
Bog iz stroja
James1100   
... ime je firme, prevedeno sa latinskog. Na njihovoj web stranici, u rubrici about jo jedna vjerska parafraza: u benzin mi vjerujemo. 
Merla
James1100   
Malo je motociklista u naim krajevima koji ne znaju za Merlu. A i za ovaj motor. Nema potrebe za pisanjem uvoda...


 
Cruiseri i baggersi
James1100   
Uz razne bobbere, racere, fightere,  jedino su chopperi vrsta motocikala koja ne slui nekoj vrsti nadmetanja, bilo pravim utrkama ili onima na ulici, ili je bar tako bilo na poecima tih stilova. Ali kad smo ve kod motora koji slue obinoj vonji ili putovanjima, uvijek nekako preskoimo one od kojih je krenulo, sasvim obinim cruiserima na kojima su torbe ili koferi sasvim prirodni dodatak


 
Yuri Shif
James1100   
Svaki lanak na internetu koji sam naao o ovom majstoru poinje praktiki istom reenicom u stilu: Bjelorusija nije poznata po moto sceni i preraivaima..., ali meni je ba gut pronalaziti takve likove koji znaju svoj posao van nekakvog centra zbivanja. Zato volim Wrenchmokees-e, prekapao sam po dalekom istoku, a na samom poetku ovog portala otvorio sam na forumu temu o Rusima koji dolaze.


 
Vie...
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedea » Kraj »»

Stranice 46 - 51 od 51

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi