Kustom Blog
Trash&Burn 2014.
James1100   
Za malo vie od tjedan dana, opet se odrava Trash&Burn, esti po redu susret amerikih automobila. Koji vie nije samo susret automobila, jer, iako su jedna od atraktivnijih stavki na cijelom dogaanju, sada su samo dio cjelokupnog ugoaja koji slavi, recimo to tako, ameriku kulturu zabave iz nekih prolih vremena. Koja nije zamrla nego postoji i danas i napreduje. Sad u Svetom Martinu imamo sve, aute, motocikle, prezentacije dealera, custome, odlinu muziku koju putaju i sviraju pravi fanatici svog zanata, pin up djevojke, i na kraju: veliku posjeenost (internacionalnu) publike koja ni malo ne zaostaje za sudionicima programa, voljom za zabavu, stilom itd, itd, itd
Ako ovakva najava nije dovoljna da planirate odlazak u Meimurje, molim, proitajte (odgledajte) do kraja ovaj lanak u kojem je mala foto-galerija mojih dojmova od prole godine. Iako se nisam zadrao do kraja fete, ve i ono koliko sam vidio je dovoljno za budue planove o odlascima, ak i o nabavi neeg proizvedenog u Americi, pa da se ufuram u film do kraja.


 
Custom show Celje
James1100   
Ova priredba se odrava slijedei vikend, a osobno smatram da bi mogla biti vrlo zanimljiva destinacija za jednodnevni izlet.

Nekad davno sam bio na moto-sajmu u Celju u sklopu kojega je bila i izloba prerada pa je ovo i neki nastavak/evolucija te tradicije. A slovenska scena prerada je uvijek bila ivahna i kvalitetna. Tako da od mene moete dobiti samo preporuke za odlazak. Naroito ako vidim AMD logotip na najavi. Znai, vrhunske prerade su nam dole jo korak blie od Verone (bive Padove).

Da ne duljim, slika govori vie:

 
Budunost hot roda
James1100   
Ovo je tema koja se nekoliko puta ponavljala prole godine, a i ove godine ponovo. Malo sam to pratio, zainteresiralo me jer je ta scena vrlo iva, sve se nekako ini udnim da se netko zabrinjava oko nje. Ali i bilo je logino, pomislio sam i sam takorei istu reenicu kojom poinju lanci po internetu.


 
 
Last warning: Trash&burn
James1100   
Nema pisanja ovaj vikend. Slijedei tjedan je Trash&burn. Da vam ne odvlaim panju: emu itati o neemu kad se moe doivjeti. 

 
 
Ah, boxeri... i jo toga
James1100   
Uskoro bi se u mojoj porodici trebao pojaviti jedan beemvejac, pa sam naravno opet u boxer filmu.  I tako krenulo kopanje... Burazu estitam na kupovini lijepog youngtimera, a nadam se da e se najava ostvariti i da e to biti zanimljiv project bike.  Usput, ovaj vikend je odran Benduro, samoinicijativno okupljanje lanova susjednog foruma, motori.hr, zaljubljenika u blato. Jednog od njih na povratku kui sam doekao ovom slikom

 
 
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 51

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi