Vaši tekstovi
Najbolja moto prića - nagradna igra
Lay`z`Ass Boar   

Image

Powerd by www.magnetix.hr

 Ok da odmah kažem priča je fiktivna i nema veze sa stvarnim događajima i ljudima :)

Bilo je rano ljeto 2008-e ja i moja zvijer od mocnih 125 ccm -a Hyosung Aquila smo bili spremni za put. Upalio sam zvijer na guranac jer nema se para za novi akumulator, i krenula je priča.

 

 
Kawasaki Z 750
Ico   
Nestašni zec dobre duše

Image

Kawaskijev uspješnik Z 750 je jedan od najprodavanijih nakeda u Europi od njegove pojave 2004. godine, pogotovo među mlađom populacijom. Svoj uspjeh zahvaljuje niskoj cijeni. Naime za cijenu i registraciju 600 ccm naked motora, Kawasaki nudi 750 ccm. Veća kubikaža osigurava veću snagu i veći okretni moment, što su specifikacije koje su većini najbitnije stavke kod kupnje. Osim toga, agresivni dizajn motocikla, čiji korijeni leže u streetfighter filozofiji modificiranja motocikala, također pridonose popularnosti ovog motocikla .Z750 (popularno zvan mali Zec) je doduše preuzeo dizajn od svojeg većeg brata  Z 1000, po mnogima izravnim potomkom Z1, motocikla koji smo imali priliku vidjeti u scenama prvog dijela filma serijala Mad Max


 
Suzuki Marauder 250
Piva   
…upustila sam se u avanturu osvrta na prve korake i dojmove moga ljubimca-
Suzuki Marauder 250

Suzuki Marauder 250


 
Kawasaki ZR-7
Brzi   
Image

 Šta reći o ovom motoru – ništa loše !
 Ovaj motocikl je klasičan naked bike koji svoje korijene vuče još u staroj seriji „Z“ koja nam je kao klincima bila tiha patnja u vremenu prvog filma o „Pobješnjelom Maxu“.Dizajn mu je jednostavan, a opet se lagano prepoznaje na cesti.U produžetku linije od spremnika goriva su dizajnirane glatke plastične obloge koje tu liniju poveziju sa stražnjim krajem pa daju ovom nakedu  umjerenu dozu agresivnosti.
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi