Accommodation In Murter Croatia
Chopper & Custom
Visoka moda
James1100   
Vijesti, Customs, Visoka moda , Karl Lagerfeld , Chanel , Momo bikes , cafe racer , Triton

Vjerojatno nije problem shvatiti da nisam tip kojeg puca visoka moda, a i ono malo što slučajno uhvatim na televizijskom programu me dovodi do stava da mi Karl Lagerfeld ide jako na živce svojim „janikadnestarim“ imageom, ali evo, došlo je vrijeme da i njega spomenemo na ovom portalu.


 
Japanci iz drugog kuta gledanja
James1100   

Image

 Da parafraziram naše turističke djelatnike: Japan je „mala zemlja za veliku moto industriju“. Naravno da nisam rekao ništa što nisu već prastare činjenice, ako kažem da njihova industrija vlada svijetom motornih dvokotača već debelo preko 30 godina. Početak uspjeha je baziran na prvim serijskim četverocilindrašima, dovoljno visoke kvalitete sa konkurentnim cijenama.

 
Fillipo Barbacane
James1100   
Fillipo Barbacane

U svim člancima do sad, bavio sam se važnim ljudima na custom sceni, i uvijek se radilo o ljudima koji  su prerađivali Harleye.  Iako to nije bio uvjet za pisanje o njima, istina je da je taj stil nastao u Americi, na toj marki motora, a i to je bio teren na kojem je većina stekla svjetsku slavu, iako nisu svi bili Amerikanci. Glavni razlozi po kojem sam birao ljude o kojima ću pisati je bila njihov smisao za oblike, stručno znanje, najviše inovativnost jer je to ogromna scena. Ovaj put, riječ je o čovjeku koji ne radi Harleye, nema veze s Amerikom i ne radi isključivo američki stil prerada.

Fillipo Barbacane

 
Harley Davidson - projekt Nova
James1100   

Harley Davidson - projekt Nova

Nerođeno dijete Harley Davidsona...
Prvi muscle bike...
V-rod prije V-roda...
Američka napredna tehnika...
 
Kad nemoguće postane stvarnost
Motoklub   

 Amen Design

Premda na prvi pogled djeluje kao izložbeni primjerak, neobičnim chopperom može se upravljati kao i svakim drugim motociklom

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 24

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi