Accommodation In Murter Croatia
Moto povijest
NSU Kompressor
Oldbiker   
Image

 Iako o ovoj tvrtki danas malo tko od novih generacija nešto zna, NSU je bila između dva svjetska rata, ali i iza drugog svjetskog jedna od najvećih svjetskih auto-moto kuća. Kratica NSU dolazi od 'Neckarsulmer Strickwaren Union' što će reći da je firma započela svoj rad izradom mašina za izradu tekstila još davne 1873. Osnivači tvrtke Christian Schmidt i Heinrich Stoll već 1897. osnivaju unutar NSU Werke posebnu firmu za izradu bicikala, koja će se kasnije razviti u tvornicu za izradu automobila i motocikala.


 
HOREX
black&white   
Image
1923.g. Fritz Kleemen izgradio je tvornicu(HOREX-ENGINE FACTORY L.t.d)
Ta tvornica je dobila ime po njegovom gradu HOnburg i očevoj tvornici stakla REX. Kleemen se bavio moto utrkama i želio je konstruirati svoj motocikl koji bi prvenstveno služio za moto trke.


 
Povijest i nastanak MC-a
Blacky   
Image

Motorcycle club
Ovaj članak je o "American-style" motorcycle clubs (MCs) kao specifičnom kulturnom fenomenu, ne motorcycle riding clubs u rodnom smislu pojma.
Motorcycle Club (MC) “Motoristički club” je organizirani club vozača motocikala koji prate serije tradicionalnih pravila za prisustvovanje u club-u, uključujući, ali ne i limitirano na, grupu izabranih službenika; probni period za nove članove; nošenje specifične klubske zakrpe u dodatku sa pojmom "MC"; mreža privatnosti o njihovoj internoj strukturi, zakoni, i članstvo; I određeni nivo prisegnute vjernosti drugim članovima club-a. 
Povijest Honde
Beeblebrox   

.:: The Power Of Dreams ::.
Image

 
Povijest Husqvarne
Beeblebrox   
Image

Za većinu ljudi, povijest Husqvarna motocikla, usko je povezana s dugom serijom pobjeda na Svjetskom prvenstvu u motokrosu, koje je Husqvarna postizala 1960-ih, 70-ih i 80-ih. Ali povijest Husqvarninih motocikla seže puno dalje. Upravo kao i mnogi drugi proizvođači motocikla, Husqvarna je počela s proizvodnjom bicikla.


 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 19 - 27 od 41

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi